КОГАТО ВЯРАТА СРЕЩНЕ НАДЕЖДАТА, ЖИВОТЪТ НАМИРА НАЧИН!
Няма по благородна професия от лекарската, мисия по-съдбовна и и окриляваща от грижата за човешкия живот. Понякога обаче, изплашени от битката с болестта, забравяме да се отплатим за усилията и таланта на спасителите в бяло.
Не знам мога ли да кажа дежурната приказка „Защо точно на мен?“, но се случи. Два независими коремни проблеми един от друг ме сполетяха едновременно и трябваше да бъда оперирана. И Съдбата ме срещна с Доцент Доктор Чавдар Цветков и Доктор Геновева Вълчева от Онкологичен център Плевен – УМБАЛ „Д-р Георги Странски“. Невероятни и прекрасни хора с висок професионализъм. Много ме беше страх от тази операция две в едно и с моето наднормено тегло, но те успяха да ме успокоят и аз без страх и с усмивка пристъпих в операционната зала. Перфектно извършена операция, която би трябвало да бъде описана в учебниците по медицина!
Благодаря Ви за златните сръчни ръчички, златен ум и светла глава, които имате Доцент Д-р Цветков и Д-р Вълчева!
Благодаря Ви за вниманието, компетентността и Вашата хуманност като медицински лица!
Благодаря Ви за търпението и загрижеността, която давате!
Думите никога не стигат, но единствено думата БЛАГОДАРЯ, родена от дълбините на човешката ни същност, може да изрази преклонението пред професионализма Ви.
БЛАГОДАРЯ ВИ!