УМБАЛ "Георги Странски" - Плевен

Доц. д-р Димитър Стойков, Изпълнителен директор на УМБАЛ – Д-р Георги Странски Плевен получи Национална номинация за „Лекар на годината”

Национална  номинация за „Лекар на годината” получи доц. д-р Димитър Стойков, изпълнителен директор на УМБАЛ „Д-р Георги Странски” - Плевен. Той бе удостоен с почетен плакет на БЛС и грамота. Пред колегите си доц. д-р Стойков благодари за наградата, като заяви, че сега отговорността му е още по-голяма. Лекарската колегия в Плевен награди и още трима специалисти с приза „Лекар на годината”. Почетни плакети и грамоти получиха съдовият хирург д-р Любомир Бешев, рентгенологът д-р Васил Панчев и хирургът  д-р Юри  Петков.

На церемонията Регионалното сдружение на общопрактикуващите лекари също връчи приз. За „Семеен лекар на годината” бяха отличени с грамоти д-р Емилия Ганчева от Пордим  и д-р Елина Стефанова - личен лекар в Трето ДКЦ в Плевен.

Репортерът на “Посоки”  Гергана Димитрова бе наградена от Районната лекарска колегия в Плевен за обективно отразяване на проблемите на съсловието и постиженията в здравеопазването. Церемонията за връчването на отличията по повод Деня на българския лекар се проведе в х-л „Балкан”.

 

 
You are here: Начало НОВИНИ Доц. д-р Димитър Стойков, Изпълнителен директор на УМБАЛ – Д-р Георги Странски Плевен получи Национална номинация за „Лекар на годината”