ДО:
ЗАМЕСТНИК – МИНИСТЪР Д-Р БОЙКО ПЕНКОВ
МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО
ГР. СОФИЯ – 1000; ПЛ. „СВЕТА НЕДЕЛЯ“ №5
и/или e-mail: bpenkov@mh.government.bg; delovodstvo@mh.government.bg

КОПИЕ: УНИВЕРСИТЕТСКА БОЛНИЦА „ДОКТОР ГЕОРГИ СТРАНСКИ“
ГР. ПЛЕВЕН, БУЛ. „ГЕОРГИ КОЧЕВ“ №8А
и/или e-mail: urology@umbalpln.com; umbal@umbalpln.com

ОТ: НЕДЯЛКО ДИМИТРОВ
С. ВРАБЕВО, ОБЩИНА ТРОЯН

ОТНОСНО: БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,
В края на м. юни 2019 г. бях на операция от хиперплазия на простатата в Университетската многопрофина болница за активно лечение „Д-р Георги Странски“ – гр. Плевен/Клиника по урология. Оперира ме Доц. д-р Николай Христов Колев. Той е създал такъв съвестен и всеотдаен колектив, който своевременно решава всички проблеми в урологията. Това е специалист от голяма величина, едно от светилата в съвременната ни медицина.
Той е човекът, който ме върна отново в живота за пет дни, защото работи не само с ръцете си, но и с ум, и сърце. Достъпен, внимателен, обаятелен с пациента, с поглед и думи ти вдъхва вяра в утрешния ден/живота. Как, в разгара на своите професионални възможности, отдели време и старание за всички нас – хората, дошли от всички краища на родината ни с вяра и надежда за помощ?! Хвала и чест за доц. Николай Колев – дар за нашата медицина! Нека да растат такива лекари, които се раздават на човека, на обезверения и немощен пациент.
Вярата, за победа над един от мъжките врагове е голяма за мен. Благодаря Ви поживнено, за грижите и вниманието, за добрината и топлото отношение! Добре, че Ви има!
Бъдете здрав и все така отдаден в професията, колектива и пациента. От все сърце и душа, най – искрено Ви благодаря!

 

С искрено отношение,
НЕДЯЛКО ДИМИТРОВ

Прикачени файлове

Файл Описание Размер на файл
pdf Благодарствено писмо от Недялко Димитров 343 KB