На вниманието на:
Доцент доктор Николай Колев,
Клиника по урология
УМБАЛ „Георги Странски“, гр. Плевен

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО

 

Бих искал да изкажа своята неизмерима благодарност на доцент Колев и неговия екип за операцията на простатната ми жлеза и последвалите грижи, по време на престоя ми от 29.10.2019 – 08.11.2019 г. в Клиниката по урология.

Това е битка, която водих около 10 години и загубих, но съм доволен от крайния резултат. Въпреки че престоя ми в отелението не мина съвсем гладко, бях обгрижван от прекрасен екип от лекари и медицински сестри и не на последно място искам да спомена санитерките, които имаха своята роля за оздравяването ми, винаги с усмивка и добра дума.

Бих искал да подчертая няколко момента от лечението ми, които смятам че заслужават специално внимание, извън професионално изпълнената от доц. Колев операция.

Уменията на анестезиолога д-р Генчева и нейният екип бяха изключителни, отличното и владеене на английски език и точните и указания, ме накараха да се отпусна и успокоя преди операцията, въпреки че стойностите на кръвното ми налягане подсказваха друго.

В четвъртък катетърът ми се запуши, не веднъж, а цели два пъти и се наложи не само да го сменят, но и да пренасочат промивката, за да предотвратят нови проблеми. С тази ситуация майсторски се справиха д-р Коцев и д-р Панайотов. Убеден съм, че и двамата са страхотни професионалисти и пример за младите лекари, които прохождат в професията.

В събота вечерта, д-р Димитров дори остана извънредно след дежурството си, за да ми помогни и да се увери, че съм добре след овладяването на стомашния ми проблем и последвалото кръвопреливане. Той също беше част от операторския екип и в негово лице от сега мога да видя изключителен лекар с дълъг път в професията. Той, подобно на доц. Колев има прекрасно отношение към пациентите, винаги готов с план за действие и усмивка точния момент, пожелавам му големи успехи!

През нощта мед. сестра Радоева беше изключителна, вниманието и към детайлите – впечатляващо, безупречно изпълняваше всичките си задължения и следеше стриктно състоянието ми.

Никога не съм виждал някой да взема кръв и поставя инжекции, като мед. сестра Иво, неусетно и безболезнено, беше просто блестящ. Както казваме в Англия, той може да вземе кръв и от камък.

Винаги усмихната и приветлива мед. сестра Нели, с лекота и ефективност се справяше с всяка задача без излишно суетене.

Бях свидетел как блестящо мед. сестра Денис се отнася към стажантите, с много внимание и търпение. В негово лице виждам добър учител след време, а също така беше чудесен във всички останали манипулации, които ми правеше.

Осмелявам се да кажа, че ако бях избрал друга болница, сигурно щях да бъда в по – удобна стая или да получа по – вкусна храна, но наистина вярвам, че не бих могъл да получа по – добри грижи от вашите, никъде другаде по света. Искрено благодаря на целия екип.

Надявам се, че бях добър пациент,

Алън Потс

Прикачени файлове

Файл Описание Размер на файл
pdf Благодарствено писмо от Алън Потс 677 KB